Tayfur Sökmen Karadeniz İlkokulu

Vizyon: çimizde var olan “daha iyi olma” duygularımızı eğitim öğretim yolu ile harekete geçirerek çevremize kalite yolculuğunda rehber olmak hedefimiz “ben”i geliştirerek “biz”e hizmet ise görevimizdir. Biz bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara yirmi birinci yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Misyon: İçimizdeki sevgiyi yeşerterek, hoşgörü ve saygıyı oluşturup el ele yeniye ve daha iyiye doğru yürüyerek, Milli Eğitim’in Temel Amaçları doğrultusunda; Atatürk İlke ve İnkılâplarını özümsemiş, ülkemizi çağdaş uygarlı seviyesinin üzerine taşımayı amaç edinmiş, haklarını ve sorumluluklarını bilen, bilgili ve becerili, milletinin değerleriyle uyumlu çağdaş insanı yetiştirmek istiyoruz.

Başarılar:

Saatler: 08.30 - 14.10
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://tayfursokmenkaradeniz.meb.k12.tr

Adres - Reyhanlı yolu üzeri,Tayfur Sökmen Köyü. Karadeniz Mah.

Öğretim Şekli :TEKLİ ÖĞRETİM

Adres - Reyhanlı yolu üzeri,Tayfur Sökmen Köyü. Karadeniz Mah.

Ulaşım KENDİ İMKANLARIYLA

İl/İlçe Merkezine Uzaklık HATAY İLİNE 27 KM REYHANLI İLÇESİNE 15 KM